Tuesday, February 22, 2011

Tersedak di sapa seseorang!

Assalamualaikum n Aloha!


Hari ni merupakan hari yang indah dan bahagia yang Aliaa xkan lupa! Sangat happy! Dah lama dah add Tom Welling,aktor Smallville ni dkt fb,tapi x penah pun chat,sebelum2 ni penah je add artis2.tp diorang bukannya layan,last2 Aliaa unfriend kan je,kebetulan td dia tgh on9 so aliaa pun mencuba nasib try chat,tgk2 dia balas...banyak kali Aliaa tanye,betul ke ni?? betul ke nie???  

Wah,tidak ku sangka diberi peluang nak chat dengan beliau, minat sejak tgk Smallville dulu time umur 12 tahun smpai sekarang..siap bagi nasihat n macam2 lagi dkt Aliaa,dh cair dh hati ni siap berbunga2 lg..huhu,tp beliau dah kawin ye..hehe...hmm..maybe ade sesetengah orang susah nak percaya,tp inilah realitinya...kat sini ada beberapa bukti ya! Aliaa kan peminat dia,of kos tau itu dia,beliau seorang yang sgt merendah diri bukan senang nk chat dgn org mcm ni,mcm mimipi je,tp Aliaa dh siasat dari bermacam2 sumber,mmg orangnye..hik3 (^_^) .Tom,ur awesome n a down to earth guy,thanx 4 accepting me as ur friend :)






p/s: x tido lena lah aku malam nie...hik3 ^_^
        
Thats all from me,mcm2 lg yg Aliaa chat dgn beliau,but its a secret la,mne leh gtau sume...hee~tata

7 comments:

miss lollipop said...

wahhh..bestnye...JELES r...sob3

aNnE said...

ala kalau print screen boleh baca jelas..hehe

faLiaa said...

anne:mcmana nak print skrin ye?

SaYraH WonDerLanD said...

erk erk ???????!
jelezzzzzzzzzzzzzz !!!
seriusly jelez

Cik Embun said...

alai.. copy image skrin tekan fn serentak dengan prt sc. pastu paste dekat paint. crop laa pas tu....

miss lollipop said...

faliaa - download photoscape...

faLiaa said...

dah ada dh photoscape
ok tQ CCE :)

Gift for newly wed couples