Friday, March 4, 2011

Dah hampir setahun pemergian...

Assalamualaikum n Aloha!


Lama dah Aliaa x update blog..huhu..banyak keja skarang n bz sungguh, letih2..hukhuk..cepatnya masa berlalu..dh masuk bulan Mac...bulan Mac ni mengingatkan Aliaa dekat seseorang..sebenarnya..seorang yg sgt istimewa n bermakna bagi Aliaa..masuk bulan Mac ni dh genap anniversary kitorang!..hehe..yelah..tapi mcm tu jelah..hanya tinggal tarikh jelah,lgpun nak bt ape...seseorang tu pun dah xade...rase sedih n kadang2 terkenangkn jugaklah..time arwah masih ada :)...n bulan ni jugak birthday arwah..24 Mac 1990..huk2..tp Aliaa tau bt ape nk sedih2 dh kn,benda dh lepas..

Allah lebih sayangkan arwah..ape yg bleh bt hanya sedekahkan doa kepada arwah...tp kadang2 sambil bt bt keja dekat laptop ni,sambil dengar lagu,tingat arwah,lagu yg kitorang slalu share same2..hik2..bila bukak facebook plak,slalu je ade notification dkt tepi,tulis hari istimewa,big event dh nak datang..haih..sedih la plak..bila tgk..tp Aliaa x sanggup nak ubah relationship status dekat fb, sayang sgt..walaupun arwah dah xde,tp biarlah tetap tersemat di fb tu (^_^) hmm...lau korang  bace entry ni mesti x paham kan,Aliaa tengah membebel pasal ape kn?..actually sebelum ni Aliaa dh tulis dkt satu entri,tp dh lama dh pasal ni..walaupun benda ni quite personal tp dh lama..Aliaa x kisah nk share..no hal pun.Tentang Seseorang..still lagi ade dkt fb, segala komen2 yg arwah tulis..haha,kadang2 baca pun nak tergelak,bkn ape,sbb arwah dhla x reti Bahasa Melayu,tp tetap nk try tulis dlm BM dkt fb Aliaa dlu..baguslah kn dh org nak belajar...hmmm..Semoga roh arwah sentiasa dirahmati Allah di sana..Amin.








::Rex Espinosa Lardizabal::
..You are always remembered..



::Our song...."for you I will"::










2 comments:

nizam_badboy91 said...

Your moment with him was very special,, Appreciate it a lot.. every time you miss him, pray Al-Fatihah to him.. that show your love to him.

faLiaa said...

nizammmmm!...wei rindu la..lama x jumpak,sorila aku bz.x larat skarang

Gift for newly wed couples