Friday, May 27, 2011

10 Tings dat would make me C.R.Y

Assalamualaikum & Alohaa!!!

EllO suma ^^...tOnite nak share, actually, there r few things yg bleh buat Aliaa menitis air mata..huhu...nak kata emo, biase2 jer, sensitive tu standard la kan,name pun perempuan, tapi xdela sgt coz Aliaa pun sowang je perempuan dlm famili,suma lelaki, except lah my mama..hihi..hmm..terase nak listkan plak,tings dat make me cry,Aliaa pun nak tgk,ape yek,kadang2 diri sendiri pun x sedar,hukhuk..:

I will eventually C.R.Y when....:


1.Bila kehilangan orang tersayang (famili members,sedara mara,org istimewa,teman2 rapat) dalam idup.
2.Bila tgk my mum sedih
3.Bila ayah Aliaa sakit.
4.Bila ditengking oleh orang yang Aliaa sangat sayangi.
5.Bila hilang gadget2 kesayangan, e.g: my lappy,my camera,my memory card
6.Bila tengok cite sedih2 dekat wayang ataupun time tgk cerekarama dkt umah.
7.Bila tengok tv, tunjuk orang diseksa atau dibunuh kejam.
8.Bila tengok dunia sekeliling yang diancam dgn bencana alam dan peperangan,e.g:   Tsunami,Pesengketaan di Gaza
9..Bila difitnah tentang sesuatu dengan tak semena2
10.Bila dapat keputusan cemerlang dalam exam, tanpa disangka2


Dats all for sharing ^^, see u later ^_^



.oK.Tata.Peace.




2 comments:

Nur Syazana Mohammed Sani said...

perempuan bese la kak touching cikit cikit ,. ati pomwan kan lembot ^^ suke yang last tu ,. cape cape pun akan menitis kan air mate gembire bile dapat result yang cemerlang =')

faLiaa said...

hihi..ye betul adik...lau dpt result cemerlang menitis air mate tu,air mata usaha tu :)

Gift for newly wed couples