Sunday, May 29, 2011

BEN ASHAARI REDAH BLOG BARU JER!!

Assalamualaikum & Aloha!!


Tingin plak nak jOin segmen abang Ben kali nie,memandangkan abang Ben nak redah blog blogger yang follower bawah 500 saja,jadi layak sangatlah Aliaa nak sertai segmen kali ni,ape salahnye, TQ abang Ben ^_^ (untuk ke link blog abg Ben,klik header bawah nie)segmen nie tammat smpai pukul 10 malam nie jer.



.oK.Tata.Peace.

15 comments:

Nur Syazana Mohammed Sani said...

same same ler kite memriah kan nye ^^

zana cadang kan akak tengok sini ,.

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/05/captcha-word.html

try la ^^

faLiaa said...

akak dh buat dah,,tenx tau,x sedar pun ,,haha

Bro ahmad said...

salam perkenalan
segmen yang sama datang menerjah
happy blogging k^^pp
http://trioseposen.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-redah-blog-baru-jer.html

Cek's Zaitun Othman said...

teruskan berusaha...

Syahirah Suhaili said...

adiela datang terjah cnie dari segmen abg ben..ehehe..and follow kamoo..truskan berblogging :D

Cik Kamoo said...

CK datang dari blog BA! Kasi gegar kat sini...happy blogging ya ...

Raihanah Hanis said...

Singgah n Follow blog u :)
http://raihanahhanis.blogspot.com

sue perbs.. said...

salam perkenalan... kasi redah dri blog bro ben..

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,datang terjah blog ni dari segmen Abg Ben redah blog baru....

,happy blogging... (^^,)

faLiaa said...

tengs suma :)

Bro ahmad said...

salam,thank follow k
datang follow balik,,hapyy blogging

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan..

singgah sini :)

hepi blogging =)

faLiaa said...

salam perkenalan juga~ ^^

Ninie Dora said...

singgah dari blog abg ben & terus follow..
nanti singgah sini ye http://kisahniniedora.blogspot.com/
:)

FyNa said...

Fyna here...singgah blog ni..:)

Gift for newly wed couples