Thursday, June 16, 2011

Azrijohan,aku ialah Fatimah Aliaa ^^





Kalau sape2 x tau, ni adalah segmen ice-breaking antara blogger2s, segmen nie adalah hasil idea saudara Azrijohan, pic tuannya ada dkt banner atas tuh ye ^^. Okay2, meh saya perkenalkan diri ya, nama macam dkt ataih tu, mak ayah bagi nama Fatimah Aliaa, tapi lau nk disingkatkan n digabungkan jadi Faliaa. 

Berblogging ni sejak taun 2010 bulan November, dulu ada blog lain, tapi skang tukar kpd blog lain plak stating Februari 2011. And akan stay dengan blog ni lah..insyaAllah, nape Aliaa berblogging ya? Sebenarnya, dulu x tau sgt pun bab blogging2 ni,x amik kisah pun, sebab rasa macam xdak bakat ja nak berblogging ni, siapalah aku nak taip2 dkt blog ni,sudika orang nak baca??..huhu...awal2 xdak niat nak buat blog pun, tapi semenjak kehilangan seseorang, senang cita, teman istimewa Aliaa meninggal,eksiden dgn tragic,mmg sedih gila2...

Lau disimpan perasaan sowang2,alamatnya jadi x betul plak Aliaa nnt,pastu saja rasa tingin plak nak buat blog at least leh ilangkan asa sedih, sekurang2nya ada tempat nk tulis apa2,tempat untuk suka2,lau nak tulih diari dkt buku tu,agak susah,xtaulah,x minat,penah try,tapi skali dua ja bukak,sbb x menarik sgt bagi Aliaa,lau ada blog leh la nak decorate2 ke,leh join kontes2 ke,leh tambah kenalan n kongsi cita,baru best..jadi stat dari situ,sampailah sekarang,jadi kaki blogger plak..hihi...daripada penulisan ni,leh agak x orang mana? Aliaa orang negeri jelapang padi,Kedah, tapi belajar ja dekat Selangor, perantauan la katakan..hihi..umur baru 2 dekad, student lagi dekat UPM, baru nak masuk taun kedua, budak food tech tapi sambil2 tu minat seni2 lukisan jugak^^..hmm..setakat tu ja kot. Nanti ada tugasan lain plak kan^^

Alang2 nak promote skit,sudi2la join kontes Aliaa buat ni, Contest Pengalaman Paling Gempak!!,jangan malu,jangan segan, cita ja apa2 pun,sharing is caring..hihi ^^

KEEP ON SMILING ^_^ 



.Ok.Tata.Peace.

Wassalam

5 comments:

Andrik McVean said...

hi there i hv just followed your blog and i hope you can follow me back..will see u on my blog cheers ..u hv nice blog here

NasZ said...

selamat berkenalan..huhu..

jemput join segmen simple paling baru saya..

SEGMEN SIMPLE : KALAULAH ...

.m y z. said...

datang sini untuk berkenalan dengan orang yang join segmen ni :)

Farierahasanz said...

hye fatimah aliaa .. hehee

terjah dr segmen azrijohan =)

Raja Syakirah said...

hayai!! cosmate fareez eh??

Gift for newly wed couples