Monday, September 26, 2011

Terima Kasih Sahabat-sahabatku!


Ello! Selamat malam, mulanya, aliaa xde  niat lagi nak update belog malam ni, tapi disebabkan, sahabat2 Aliaa yang tak pernah lupa tarikh bermakna dalam hidup Aliaa ni, diorang buat birthday surprise! Terima kasih sangat5, entri ni khas untuk teman-teman rapat,teman2 seperjuangan Aliaa di kampus UPM ni, sewius terharu sesangat, tanpa korang, xdela Aliaa dapat merasa makan kek malam ni, terima kasih atas segala penat lelah, merancang birthday surprise untuk Aliaa dan Zera serta Raja! Aliaa sayang korang semua!! Terbaiklah!!..sebelum jumpa sahabat2 di sini , Aliaa x pernah ada birthday2 surprise pun,sambut biasa2 ja, terima kasih sekali lagi!!






Dengan kek, hadiah pun ada,terima kasih sangat2, comel sgt2 hadiah baju yang korang bagi! Aliaa akan pakai selalu baju yang korang hadiahkan. TQ jugak sebab siap buat special birthday card,siap dgn gambar lagi, korang terbaiklah!! Aliaa nak minta maaf sangat5 jika ada salah dan silap sepanjang persahabatan kita bersama, moga kita semua berjaya dunia dan akhirat dan dapat sama-sama bergraduat dengan cemerlang nanti!! InsyaAllah,Aminn. ^_^

Moga hubungan ukhwah dan persahabatan antara kita kekal selama-lamanya!

::Haslina,Gayatul Qhuswah,Fazira,Raja Nurdina,Nurzia,Kak Farez,Hasnul,Kassem (Ardi Rozaudi)::






4 comments:

saharinasaharudin said...

bl befday alia?
btw,hepi befday :)

faLiaa said...

burfday Aliaa hari ni :)

Zana said...

Wahhh ~ best dapat kawan sebaik nie :)) Selamat ulang tahun XD

aQim said...

hpy bufday alia:)
jelezny.. kwn2 alia blikan kek.
kwn2 sy bg tepong je..haha

Gift for newly wed couples