Sunday, October 2, 2011

Kejadian Malam Semalam!


Semalam baru berlangsung Majlis Jamuan yang gilang gemilang di kolej saya, well,much more like majlis raya yang bertemakan perpaduan,but a bit late skit dilangsungkan. Majlis tu memang MELETUP, dengan keriuhan warga2 kolej, ada macam2 bentuk persembahan, pada masa yang sama, kak mira pun datang jugak, kak mira mana ni? kak mira iaitu vokalis TILU band, kak mira stay dekat kolej yang sama jugak n study di UPM ya. Malam semalam,ada la amik few pictures, tapi x banyak sangat, kamera pun dah nak nazak dah..huhu..

esok dah stat kelas, 10 to 5 pm, staright, non stop, juz ada break 15 minutes untuk solat zohor...haduih...kejam btul orang yang buat timetable untuk hari Isnin nie...give me the strength!! (jangan otak jem suda) Okeh, here's some snapshot from last night (ada banyak pic x brapa nak jadi la..sob3) suma pakat pakai baju raya masing-masing :)

gambar ni terlebih flash plak, kak mira kiut2 je








layan jap lagu TILU, comel la video klip ni..tengok ala2 Alice in Wonderland ^_^



<




9 comments:

m0sHiE~ said...

tantek nye^^. foloe u

azam said...

salam kenalan
http://laman-ayahsu.blogspot.com/

faLiaa said...

moshie:tengs :)

azam: salam kenalan juga :)

Aida Azryn said...

gambar yg last sekali kamoo lukis ke?:B tertarik dengan gambo yang last tu. hihi

faLiaa said...

yang last tu manga punya,pakai spek tu kan :)

Cha sahaja said...

haha...klep pe ni?kpz ea?

faLiaa said...

ktp punya majlis

Ayien Ocaca said...

yang nyanyi lagu "diam-diam tu ke??
O_O

faLiaa said...

yup2..betul3 ^^

Gift for newly wed couples