Sunday, July 1, 2012

Aiyak! Segalanya bermula di sini ;)


Alhamdulillah, pheww, akhirnya diri ini tiba di bukit tinggi tepat jam 11.10 malam, 30 Jun 2012. Sebenarnya saya nak rewind balik memori sewaktu berada di Felda Soeharto! Kem kali ni adalah kem yang paling best, the best ever camp yang penah pergi! Lots of laugh, lots of pacat, lots of grenade, lots of smile, lots of sleepy eyes, n lots of aiyak!! ^_^

Walaupun saya tak jadi peserta, juz sekadar sbg fasi, saya masih teringat2 kenangan sewaktu berada di kem jati diri 2 (KEJARI 2). Saya rewind balik mengikut hari ya, To be specific, kami pergi berKEJARI di Pusat Konservasi Hidupan Liar Sg. Dusun, Kuala Kubu Baru, Selangor ^__^
_____________________________________________________________________

Date: 24 Jun 2012
Location: Dewan Sri Bendahara

::ice breaking moment::

bilala nak habis ice breaking nie...



















Location: Pusat Konservasi Hidupan Liar Sg. Dusun

Date: 25 Jun 2012
Hari: Pertama

berat la pulak tong gas ni...
I tak sabar nak ber'kejari'!













Kat manalah tempat kem ni?
awal-awal lagi dah kena grenade...




pak cik kantin sedang monitor...













fasi-fasi yang sentiasa ceria ;)



Gerilla membuka langkah!
|
|
apa tengok-tengok, nak rasa peluru!


Date: 26 Jun 2012
Hari :Kedua 


berjoget selepas subuh di hutan...



penceritaan tentang daun hijau..


berbakti kepada negara yang tercinta ;)




Night Walk 
[*censored,out of coverage, sorry no photo]
|
|
|
Gerilla menyerang lagi

|
|
Target identified




Date: 27 Jun 2012
Hari : Ketiga 

Tarian penguin..haha

semangat bersepakat..



"aku tak penah lagi join blind trail yang takde jalan keluar ni..."

melawat kandang hidupan liar...


lompat-melompat..hai

ni lah  graf kehidupan saya... 
janganla sentuh i...hihi

Gerilla Menyerang!!
|
|
|
|
|
Mangsa ditawan

|
|
Alpha,Bravo dan Charlie mebalas serangan
|
|
akhirnya yang menang?
|
|
sorry waktu tu tak sedar,tido mati dalam khemah~ngee ;)


Date: 28 Jun 2012
Hari: Keempat 

follow my move...yeah




::Segalanya Bermula Di Sini::







3 comments:

zaty said...

Wah.bestnye.=D

Cikbintang said...

bestnye....!!!
kelas cikbintang pna g sna utk rekreasi =)

jom join GA cikkbintang

http://laylaluckystars.blogspot.com/2012/07/giveaway-salam-ramadhan-2012.html

travelogmswiki said...

Siap pakai baju SUKSIS UPM tu. Memang terbaik la.

Gift for newly wed couples